Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Superpowder Double Face Powder Matte Beige
Superpowder Double Face Powder Matte Beige

Superpowder Double Face Powder Matte Beige

Clinique

Pudder og foundation kombinert i et bærbart produkt. Varig, heldekkende pudder som fungerer som finisher over foundation eller som pudderfoundation.
335 kr
Matte Beige
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Superpowder Double Face Powder
p251054
v06188981
Clinique
NOK
335

Omtaler

Nathalie | 23-12-2019
Har brukt dette pudderet fast i mange år. Har prøvd andre, men går alltid tilbake til dette. Holder en hel arbeidsdag og man god dekkevne når jeg legger det med en kabuki børste. Gir en fin og naturlig finish.
Guro | 08-07-2018
Dekker bra, og holder seg fin på min oljete hud lenge, men trenger touch-up om jeg har den på en full dag
Linn | 04-03-2018
Kjøpte dette pudderet for mange år siden, og det var helt forferdelig på min tørre hud. Den føltes tørr, hadde ingen dekkevne og ble kakete på min tørre hud. Stor skuffelse, men passer kanskje for andre med annen hudtype enn meg.

Mer Informasjon

Pudder og foundation kombinert i et bærbart produkt. Varig, heldekkende pudder som fungerer som finisher over foundation eller som pudderfoundation. Ekstra holdbar formel som gir dobbel dekning.
Applicera efter användning av 3-Stegs Systemet. Applicera med svampapplikatorn som medföljer. Använd där den behövs, eller applicera i hela ansiktet. Börja i mitten och blanda utåt med hjälp av fingertopparna. Jämna ut kanterna för en jämn look, var extra noggrann längs käklinjen. Svampapplikatorn kan rengöras med tvål och vatten. Låt den torka innan nästa användning.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Hudtype:Kombinert
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331