Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

High Impact Mascara Black
High Impact Mascara Black
High Impact Mascara Black

High Impact Mascara Black

Clinique

Dramatiske vipper. Øker volumet og lengden på hvert vippehår og gir en fyldigere og modigere look. Den rene og dype fargen forsterker inntrykket.
230 kr
Black
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
High Impact Mascara
p522628
v27035526
Clinique
NOK
230

Omtaler

Kristin | 15-10-2019
En fantastisk god maskara! Gir godt med volum, super lengde, separerer vippene og gir flott bue. Holder hele dagen uten å sverte! Enkel å fjerne. Ny favorittmaskara.
Solveig | 30-09-2019
Dårligste mascara jeg noen gang har brukt. Gjorde absolutt ingenting for vippene mine. Fikk ikke produkt på tuppen av vippene en gang, bare nede med roten. Var nesten umulig å bygge volum. Kastet den etter noen uker med forsøk. Har ikke tidligere hatt problemer med å finne mascara, denne anbefales ikke når det er så bredt utvalg av andre gode.
Helene | 30-07-2019
Favorittmaskaraen min! Får fine og fyldige vipper, drysser nesten ikke og man blir såvidt svart under øynene utover dagen. Kjøper denne igjen!

Mer Informasjon

Dramatiske vipper. Øker volumet og lengden på hvert vippehår og gir en fyldigere og modigere look. Den rene og dype fargen forsterker inntrykket. Bruk den én gang, og du kommer til å føle deg naken uten. Oftalmologisk testet.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste mascara
Start ved vipperoten og vrikk kosten til toppen av vippene. Gjenta for å få en mer intens look. Hold kosten vertikalt når den brukes til de nedre vippene. Pump ikke kosten inn og ut av beholderen - det kan føre til at maskaraen blir fort tørr. La maskaraen tørke mellom hvert lag for å hindre klumping. Fjern med ditt favoritt makeupfjernerprodukt fra Clinique.
Volum:7 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331