Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Skin Illusion SPF15 30 ml 110 Honey
Skin Illusion SPF15 30 ml 110 Honey
Skin Illusion SPF15 30 ml 110 Honey

Skin Illusion SPF15 30 ml 110 Honey

Clarins

Skin Illusion foundation for en virkelig strålende glød!
390 kr
110 Honey
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Skin Illusion SPF15 30 ml
p90223687
v90223694
Clarins
NOK
390

Omtaler

Stine | 05-08-2019
Denne foundationen ser naturlig ut på huden, legger seg som et tynt lag og har en grei dekkevne til å være så tynn som den er. Selv sliter jeg med en del kviser og mørker ringer, men disse spot-concealer jeg med andre produkter og derfor er en tynn foundation som ser naturlig ut, perfekt for meg. Den gir også litt glød til huden, noe jeg er veldig glad i.
CRH | 01-08-2019
Var skeptisk til denne til å begynne med, men den ser naturlig ut, dekker godt og har bra holdbarhet til en arbeidsdag. Liker at den er tynnere og ser da mer ut som virkelig hud og ikke en maske. Anbefales
Christina T | 06-04-2019
Jeg er håpløs når det kommer til basesminke og fikk anbefalt denne i min lokale kicks butikk. Jeg har veldig tørr og sensitiv hud og ville ha en fundation om dekker rødheten i huden min men ikke er full dekkende og som gir en mer "dewy finish". Denne leverer på alt! I tillegg til at den holder seg fin lenge, og til tross for at den har en parfymert lukt så reagerer ikke huden min på den. Resultatet blir litt bedre om man bruker en Beautyblender (eller lignende) men jeg bruker kabukikost

Mer Informasjon

Skin Illusion foundation for en virkelig strålende glød! Med en ny kombinasjon av pigmenter og nærende oljer gir den effekten av et tynt slør på huden og skaper en fjærlett serumtekstur som føles frisk og smidig. Huden jevnes ut, får en fantastisk glød, og ujevnheter i huden reduseres optisk for en naturlig, strålende og feilfri look. Enkel å dosere dråpe for dråpe takket være den smarte pipetteapplikatoren. Resultat: En jevnere hudtone med flott glød og en hud som utstråler en naturlig look. Inneholder bl.a. rød jania (fremmer en «gjennomsiktig» hud), mariatistel (gir næring og komfort), økologisk leaf of life (fremmer hudens naturlige fuktighetsgivende egenskaper) og SPF 15 & anti-pollution complex (gir beskyttelse mot UV-stråler, forurensning og frie radikaler).
Ta en liten mengde foundation på fingertuppene. Påfør med lette bevegelser over ansiktet fra midten og ut mot sidene. Plasser deretter begge hendene over ansiktet og press håndflatene lett over huden fra midten og ut mot sidene for å fiksere. Kan også påføres med makeupsvamp eller foundationpensel.
Hudtype:Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331