Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Natural Radiant Longwear Foundation Deauville
Natural Radiant Longwear Foundation Deauville

Natural Radiant Longwear Foundation Deauville

NARS

NARS første 16-timers foundation holder seg og gir utstråling hele dagen. Produktet er lett og gir en naturlig finish.
490 kr
Deauville
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anja | 10-04-2019
Nydelig foundation dersom du legger en fuktig/glødende base i grunn. Blir litt tørr på min sensitive/tørre hud så er essensielt med ett godt grunnlag for at den ikke skal framstå flakete. Elsker dog finishen og dekken den gir
Paula | 05-04-2019
Kjempefin foundation til de med normal/tørr hud.. Den legger seg lett på huden, gir medium dekkevne. Eneste jeg har å si på den er at den oksiderer litt, så undertonen forandrer seg litt, men med et så flawless og naturlig finish så gjør det ingenting.
Jeanette | 03-04-2019
Ny favoritt foundation! Gir en medium dekkevne, som legger seg naturlig og fint på huden. Den holder seg fin lenge, men kan kreve en "touch up" for de med mer oljete hud. Dette er en foundation som jeg kommer til å kjøpe igjen og igjen.

Mer Informasjon

NARS første 16-timers foundation holder seg og gir utstråling hele dagen. Produktet er lett og gir en naturlig finish. Formelen er fylt med ekstrakter fra bringebær, eple og vannmelon for å gi en umiddelbar jevn hud.
IDEELL FOR: Medium til full, byggbar dekning HUDTYPE: Normal, til kombinert og fet hud
FINISH: Naturlig strålende finish
Hudtype:Kombinert|Normal
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331