Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Prep + Prime Transparent Finishing Powder

Prep + Prime Transparent Finishing Powder

MAC

Et silkeaktig pudder som fikserer makeupen uten å synes. Reduserer glans og minimerer porer, linjer og ujevnheter. Fås i en farge som passer for alle hudtoner.
215 kr

Omtaler

Monica | 23-10-2018
Skuffet ! Jeg har generelt fet hud men denne klarte faktisk å få huden min til å se kjempetørr og sprekt opp ut, kjennes helt stivt. Kan ikke bruke den under øynene pga dette. Utrolig sølete boks også.
Caroline | 24-04-2018
Elsker det!! Har prøvd mange finishing powders, men alle gjør enten at jeg creaser mer eller gir flashback, men gjør ikke det. Det er helt klart en favoritt❤️
Katherine | 11-03-2018
Dette produktet er verdt sminken. Det er som hånd i hanske. Sminken sitter perfekt på. Den smelter seg inn som perfekt for en hel dag uten touch up med pudder. Drømmepudderet!

Mer Informasjon

Et silkeaktig pudder som fikserer makeupen uten å synes. Reduserer glans og minimerer porer, linjer og ujevnheter. Fås i en farge som passer for alle hudtoner. Brukes over makeup eller på makeupfri, fuktet hud.
Hudtype:Tørr
Finish:Neutral
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331