Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Siste sjansen! 20% på foundation, primer, pudder og concealer. 

Prep + Prime Transparent Finishing Powder
Kampanje 20%

Prep + Prime Transparent Finishing Powder

MAC

Et silkeaktig pudder som fikserer makeupen uten å synes. Reduserer glans og minimerer porer, linjer og ujevnheter. Fås i en farge som passer for alle hudtoner.
172 kr215 kr

Omtaler

Caroline | 24-04-2018
Elsker det!! Har prøvd mange finishing powders, men alle gjør enten at jeg creaser mer eller gir flashback, men gjør ikke det. Det er helt klart en favoritt❤️
Katherine | 11-03-2018
Dette produktet er verdt sminken. Det er som hånd i hanske. Sminken sitter perfekt på. Den smelter seg inn som perfekt for en hel dag uten touch up med pudder. Drømmepudderet!
Celina | 10-03-2018
Denne er helt genial! Bruker den til baking, sminken setter seg utrolig pent. Så om du er ute etter ett bra produkt til baking, hadde jeg ville gått for denne :)!

Mer Informasjon

Et silkeaktig pudder som fikserer makeupen uten å synes. Reduserer glans og minimerer porer, linjer og ujevnheter. Fås i en farge som passer for alle hudtoner. Brukes over makeup eller på makeupfri, fuktet hud.
Hudtype:Tørr
Finish:Neutral
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331