Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Prep + Prime Transparent Finishing Powder

Prep + Prime Transparent Finishing Powder

MAC

Et silkeaktig pudder som fikserer makeupen uten å synes. Reduserer glans og minimerer porer, linjer og ujevnheter. Fås i en farge som passer for alle hudtoner.
215 kr

Omtaler

Amalie Riis | 08-02-2018
Verste baking pudder eg prøvd. Ikkje ta bilde av deg selv med blitz. IKKJE KJØP. Bedre å investere i et litt dyrere
Martine Skard | 07-07-2017
Dette er ikke et bra pudder! Man blir helt hvit under øynene og rundt andre steder der du bruker det til å "bake". Får deg til å se ut som et spøkelse!
Elise | 09-04-2017
Det er ikke bra, føler den fjerner concealeren under og gjør huden min ¨ashy¨.... kanskje den fungerer bedre på bleikere hud toner? men for oss med litt tan er ikke dette noe å anbefale...

Mer Informasjon

Et silkeaktig pudder som fikserer makeupen uten å synes. Reduserer glans og minimerer porer, linjer og ujevnheter. Fås i en farge som passer for alle hudtoner. Brukes over makeup eller på makeupfri, fuktet hud.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331