Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base

Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base

MAC

En innovativ, ny primer som håller ögonmakeupen på plats hela dagen.
200 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ingrid | 02-12-2018
Holder øyenskyggen på plass hele dagen, helt fantastisk produkt. Lett å påføre og veldig drøy
Thea | 10-03-2018
En veldig god øyenskyggeprimer som virkelig varer! Jeg legger denne rett på øyelokket og masserer den forsiktig inn med fingrene. Det er lurt å sette den med litt lyst pudder så er det letter å blende skyggene over den. Dersom du bruker briller sammen med sminke, er denne også veldig god til å bruke over nesen under foundationen. Da sitter sminken under brillene, og man unngår tydelige brillemerker!
Frida | 07-03-2018
Verdens beste øyeskyggeprimer! Holder øyenskyggen på plass hele dagen og natten lang. Veldig drøy i bruk, trenger veldig lite produkt så den varer i en evighet.

Mer Informasjon

En innovativ, ny primer som håller ögonmakeupen på plats hela dagen. Formeln klarar både fukt och svett, och förhindrar att ögonskuggan lägger sig i veck och försvinner samtidigt som färgerna håller sig fina hela dagen. Bekväm och lättviktig primer med E-vitamin som passar alla hudtoner och typer.
Volum:12 ml
Hudtype:Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331