Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

God påske! Oppdag vår påskekalender med 30-50% på herlige produkter! Se hele kalenderen her. Vi tilbyr også fri frakt med Bring & Helthjem.

MAC Prep + Prime Fix + 100 ml

Vurderinger
Velg størrelse
Pris
190 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Prep + Prime Fix+ er en fuktgivende ansiktsspray og primer, som frisker opp huden og fikserer makeupen.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Prep + Prime Fix +
p672427
v33651985
MAC
NOK
190
Prep + Prime Fix+ er en fuktgivende ansiktsspray og primer, som frisker opp huden og fikserer makeupen. Den har lenge vært en favoritt blant profesjonelle makeupartister, og Fix+ er i dag en bestselger som har vunnet en rekke priser.
Fix+ ansiktsspray og primer fra MAC Cosmetics er spekket med vitaminer og mineraler samt agurk, grønn te og kamille, som holder huden frisk hele dagen og har en rekke forskjellige bruksområder. Den kan brukes til å fukte huden før du tar på makeup om morgenen, eller du kan bruke den i løpet av dagen over makeup, for å fukte huden og friske opp makeupen for et flott resultat. Fix+ ansiktsspray og primer kan også brukes til å gjøre øyenskyggen mer intens, eller forbedre makeupen din ved å gjøre blush, foundation og pudder enklere å blende.
Fix+ ansiktsspray og primer fra MAC Cosmetics er dermatologisk samt oftalmologisk testet og passer derfor til alle hudtyper.
Produktspesifikasjoner: - Gir fukt og holder huden frisk - Fikserer og setter makeupen i opptil 12 timer - Frisk og naturlig duft - Dermatologisk testet - Oftalmologisk testet
Bruk: - Spray ansiktssprayen / primeren på ansiktet fra 30 centimeters avstand - Spray Fix+ på nyvasket hud for å tilføre fukt før bruk av ansiktskrem - Spray Fix+ over foundation for å fiksere makeupen og gjøre den mer holdbar, samt for å tilføre ekstra glød - Spray Fix+ på huden i løpet av dagen for å tilføre fukt og friske opp makeupen.
- Spray ansiktssprayen / primeren på ansiktet fra 30 centimeters avstand
- Spray Fix+ på nyvasket hud for å tilføre fukt før bruk av ansiktskrem
- Spray Fix+ over foundation for å fiksere makeupen og gjøre den mer holdbar, samt for å tilføre ekstra glød
- Spray Fix+ på huden i løpet av dagen for å tilføre fukt og friske opp makeupen.
Volum:
100 ml
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
Farge:
Gjennomsiktig
Finish:
Neutral
EAN:
0773602345830, 0773602102839

Omtaler

Basert på 289 stemmer
Les mer
La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet
L
Lena Cecilie Ovnerud
03-04-2020
Like (0)
T
Tina
02-04-2020
Like (0)
L
Live
01-04-2020
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331