Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Prep + Prime Fix + 100 ml
Prep + Prime Fix + 100 ml
Prep + Prime Fix + 100 ml

Prep + Prime Fix + 100 ml

MAC

En oppkvikkende dose av vitaminer og mineraler full av beroligende ingredienser som grønn te og agurk toppet med den friske, naturlige og energigivende duften av japansk sedertre.
190 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Prep + Prime Fix +
p672427
v33651985
MAC
NOK
190

Omtaler

Fabi | 02-10-2019
Perfekt!!!! Jeg bruker før og etter makeup.
Solveig | 30-09-2019
Den funker dårlig som settingspray. Gir null holdbarhet til sminken da sminken blir "våt" hele dagen og da lettere smitter av på klær o.l. I tillegg er sprer ikke sprayen seg, den er veldig sentrert på midten noe som gjør at du får veldig mye på et lite område i ansiktet. Urban Decay sin All Nighter har en bredere spray slik at man ikke blir så våt og ødelegger sminken.
Silje | 28-08-2019
Hverken primer eller setting spray, mer som en oppfrisker eller noe for å la pudder "settle". Fin til å friske opp i løpet av dagen eller væte koster. Lukter digg, fin spray, den er en klassiker!

Mer Informasjon

En oppkvikkende dose av vitaminer og mineraler full av beroligende ingredienser som grønn te og agurk toppet med den friske, naturlige og energigivende duften av japansk sedertre. Huden stråler under makeupen. Spray på. Huden drikker den!
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste settingspray
Hold flasken ca. 30 cm fra ansiktet og spray jevnt. Brukes alene eller som finish til sminken. For ansiktsprodukter, påfør din favorittfoundation i pudderform og spray lett over hele ansiktet for å sette og fukte. For fargeprodukter, påfør din favoritt øyenskygge eller pigment på ønsket pensel, fordel lett og sveip over øyelokkene for en forsterket look.
Volum:100 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Gjennomsiktig
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331