Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Pro Longwear Concealer NC15
Pro Longwear Concealer NC15

Pro Longwear Concealer NC15

MAC

Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste concealer.
195 kr
NC15

Omtaler

Ellen | 26-08-2018
Ville så gjerne at denne skulle være bra, men dessverre fungerer den ikke for meg. Jeg har tørr/kombinasjonshud med fet t-sone og tørre kinn. Jeg har prøvd denne på akne og arr etter akne, samt blåhet og synlige blodårer under øynene. Pluss: +God dekningsevne og man kan bygge opp dekningen ytterligere med flere lag +Fin konsistens, lett flytende/kremaktig +Oksiderer svært lite, så fargen holder seg som den er +Parfymefri Minus: -Legger seg i og fremhever porer -Legger seg i fine linjer under øynene (selv med pudder) -Fremhever tørre partier rundt kviser o.l.
Michelle | 14-07-2018
Elsker denne concealeren. Bra dekk evne, holder hele dagen, passer fint til tørre partier. Kan bygges når det kommer til dekk. Føles lett på huden.
Greta | 07-07-2018
Dekker kjempe bra og får ingen creasing av den så det er jeg veldig fornøyd med, den eneste som er lit minus for meg er at det kommer veldig mye med engang så mye går til waste.

Mer Informasjon

Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste concealer.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331