Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Lipstick Matte Velvet Teddy (Matte)
Lipstick Matte Velvet Teddy (Matte)
Lipstick Matte Velvet Teddy (Matte)

Lipstick Matte Velvet Teddy (Matte)

MAC

Leppestift som gir leppene farge og form. Skiller seg ut på catwalken. Vekker oppmerksomhet på byen. Leppestiften som gjorde M·A·C berømt.
185 kr
Velvet Teddy (Matte)

Omtaler

Michelle | 14-07-2018
Kjempe fin nude farge. Føles god ut på leppene, og er ellers som de fleste mac leppestifter. Anbefales!
Silje | 05-07-2018
Alltid vært fornøyd med MAC sine leppestifter! Blant favorittene et Mehr og Velvet Teddy, men vil anbefale alle finishene deres.
Silje Askheim | 23-06-2018
Hadde denne i Velvet Teddy Matte. Kjempefin farge, sitter godt. Føles kremete og godt ut på leppene. Enkel påføring. Fått et veldig godt inntrykk av MAC leppestiftene, så kommer nok til å kjøpe flere av disse.

Mer Informasjon

Leppestift som gir leppene farge og form. Skiller seg ut på catwalken. Vekker oppmerksomhet på byen. Leppestiften som gjorde M·A·C berømt. M·A·C lanserte i 1994 VIVA GLAM, en frekk rød nyanse som utstrålte attraktivitet og glamour. Noen år senere, i 1997, kom oppfølgeren VIVA GLAM II, som var rosaskimrende lilla. VIVA GLAM III, en bruntonet plommenyanse ble lansert i 2000. VIVA GLAM IV, rosa med innslag av gull, ble introdusert i mars 2002. I mars 2004 gjorde Viva Glam V sin entré, en nøytral rosafarge med en flott Lustre-finish! VIVA GLAM VI, det nyeste medlemmet i VIVA GLAM-familien, er en varm terrakottanyanse med plomme og perlemorskimrende finish. Bruk den alene eller avslutt med et strøk VIVA GLAM VI Lipglass. Hver krone fra salget av VIVA GLAM Lipstick og Lipglass gis til M·A·C AIDS Fund, som støtter menn, kvinner og barn som er rammet av HIV og AIDS.
Tørr
Beige
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331