Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Teint Visionnaire 03 Beige Diaphane
Teint Visionnaire 03 Beige Diaphane

Teint Visionnaire 03 Beige Diaphane

Lancôme

Teint Visionnaire er mye mer enn en foundation. Det er en makeupduo med hudpleiende egenskaper som gir perfekt hud. Et resultat av avansert forskning og Lancômes makeupekspertise.
485 kr
03 Beige Diaphane
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Teint Visionnaire
p912539
v44240984
Lancôme
NOK
485

Omtaler

Toril | 23-01-2020
Savner 010 som jeg har brukt i mange år og vært veldig fornøyd. Har den gått ut?
Fabi | 02-10-2019
Perfekt foundation og holder lenger på ansikt. Perfekt kombinasjon foundation og concealer i sammen emballasjen. Sparer god penger.
Linda | 25-08-2019
Fantastisk foundation, men fargeutvalget på Kicks og andre norske butikker er elendig - hvorfor tar ikke Kicks inn de lyseste nyansene? Min farge er 005 Beige Ivoriè, til nød kan jeg bruke 010 Porcelain med selvbruning under - ingen av disse lyse nyansene er å finne hos Kicks. Det er veldig synd og ganske dårlig, da denne foundationen er helt fantastisk, gir god glød og fukt, men det hjelper ikke så mye når ikke man får tak i riktig nyanse (kjøpte 005 før på Kicks uten problem). I det minste burde nettbutikken hatt de lyseste nyansene, da Teint Visionnaire er en god del mørkere i nyansene enn andre foundations. Jeg gir produktet 5 stjerner da fargeutvalget i Norge ikke er noe Lancome kan lastes for og produktet er den desidert beste foundation jeg har brukt.

Mer Informasjon

Teint Visionnaire er mye mer enn en foundation. Det er en makeupduo med hudpleiende egenskaper som gir perfekt hud. Et resultat av avansert forskning og Lancômes makeupekspertise. For første gang er en korrigerende concealer og en foundation som gir perfekt dekning og et naturlig resultat, forent i ett og samme produkt.
Lokket på flasken inneholder en concealer med vitamin CG, som er kjent for sin lysnende effekt. Concealerens faste konsistens er enkel å påføre på enkeltområder, for eksempel pigmentflekker, rødhet og mørke ringer. Disse retusjeres umiddelbart optisk og blir på sikt lysere eller forsvinner helt. En fjærlett flytende foundation som gjør huden naturlig jevn, ren og klar. Den jevner ut fargeforskjeller og fine linjer, noe som gir en perfekt hud med en vakker, jevn og glatt struktur uten synlige rynker. Foundationen har solfaktor 20.
Begynn midt på ansiktet og arbeid deg utover.
Volum:30 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331