Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Teint Idole Ultra Wear Nude 055 Beige Idéal
Teint Idole Ultra Wear Nude 055 Beige Idéal
Teint Idole Ultra Wear Nude 055 Beige Idéal
Teint Idole Ultra Wear Nude 055 Beige Idéal

Teint Idole Ultra Wear Nude 055 Beige Idéal

Lancome

Ekstrem matt foundation, med en lett konsistens for et naturlig resultat. Den er holdbar, med opptil 24 timers hold. Den er også vann-og svetteresistens, samtidig som konsistensen er lett.
410 kr
055 Beige Idéal
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anne-Christine | 21-06-2019
Helt enig med dere andre her. Virkelig en overraskende god foundation. Føler meg vel med denne. Lett og fin konsistens som dekker fint og naturlig, og kan helt sikkert bygges opp til mer dekkende dersom man ønsker det. Den la seg umiddelbart fint og jevnt på med en fuktet beautyblender. Jeg har en tørr hudtype som lett reagerer, men denne ga ingen utslag. Lett og behagelig duft som ikke blir hengende i nesa.
Ingvild | 14-05-2019
Denne er bare helt utrolig! Så lett og myk på huden, og dufter vidunderlig. Virkelig en god foundation å invistere i!
REGINA | 28-03-2019
Eslker denne! Den holder hele dagen (dog bruker jeg primer, pudder og setting spray). Foretrekker å legge to tynne lag for mer dekk ellers kan jeg også blande den litt Lancome sin Ultra Wear STICK der jeg trenger det. Denne er tynn, naturlig, semimatt/velvet og holder hele dagen. Ble en overraskende favoritt.

Mer Informasjon

Ekstrem matt foundation, med en lett konsistens for et naturlig resultat. Den er holdbar, med opptil 24 timers hold. Den er også vann-og svetteresistens, samtidig som konsistensen er lett. Grab & go packning i 40 ml.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331