Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal: 30% på Buxom & 30% på KICKS Beauty Makeup. Gjelder for deg som er eller blir medlem i KICKS Club. Gjelder fra 23/5-26/5.

Teint Idole Ultra Wear Foundation 03 Beige Diaphane
Teint Idole Ultra Wear Foundation 03 Beige Diaphane
Teint Idole Ultra Wear Foundation 03 Beige Diaphane

Teint Idole Ultra Wear Foundation 03 Beige Diaphane

Lancome

Lancôme Teint Idole Ultra Wear SPF15 gir deg en feilfri, heldekkende base med en naturlig fløyelsmyk og matt finish i opptil 24 timer.
445 kr
03 Beige Diaphane
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Henrikke | 13-05-2019
Veldig fornøyd med denne. Har i mange år hatt problemer med å finne en foundation til min kombinasjonshud. Den dekker godt på en litt rødflammet hud og gir en naturlig look. Jeg har til tider både oljete og tørr hud, men denne funker veldig fint til begge. Helt super.
Sintija | 03-05-2019
Doesn't work for dry skin.
Victoria | 22-04-2019
Elsker denne foundationen. Dekker bra, men ser fortsatt naturlig ut. Holder hele dagen og gir en fin glød. Eneste minus er at den oksiderer litt.

Mer Informasjon

Lancôme Teint Idole Ultra Wear SPF15 gir deg en feilfri, heldekkende base med en naturlig fløyelsmyk og matt finish i opptil 24 timer. Nå er det enklere enn noensinne å finne din perfekte nyansen av foundation - for å kunne passe alle hudfarger, finnes nå Lancôme Teint Idole Ultra Wear SPF15 i hele 40 nyanser. Opplev et perfekt resultat fra morgen til natt, med ultralett komfort, til tross for langvarig og høy dekning. Med Lancôme Teint Idole Ultra Wear SPF15 og 24-timers silkeaktig dekning, kan du fokusere på noe annet hele dagen!
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste foundation!
Volum:30 ml
Hudtype:Kombinert|Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331