Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Teint Idole Ultra Wear Foundation 005 Beige Ivoire
Teint Idole Ultra Wear Foundation 005 Beige Ivoire
Teint Idole Ultra Wear Foundation 005 Beige Ivoire
Kampanje 20%

Teint Idole Ultra Wear Foundation 005 Beige Ivoire

Lancome

Lancôme Teint Idole Ultra Wear SPF15 gir deg en feilfri, heldekkende base med en naturlig fløyelsmyk og matt finish i opptil 24 timer.
356 kr445 kr
005 Beige Ivoire
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Mathilde | 29-01-2019
Elsker denne foundationen, veldig lett å fordele og den føles lett på huden. Den lukter også kjempe godt! Har brukt mange forskjellige typer opp igjennom årene, og dette er min klare favoritt.
S. | 29-12-2018
Bruker kun denne på sommeren da den tørker ut huden litt på vinteren og du kan dermed se at jeg er tørr på nesen, oksiderer en del så er vanskelig å finne riktig farge, har til nå prøvd både 010 og 005 ikke super fornøyd med noen av dem og kommer nok ikke til å kjøpe denne igjen, men kommer til å bruke opp den jeg har.
Anna | 20-12-2018
Er uten tvil en av de beste foundationene på markedet, god dekkevne uten å være for tykk. Varer lenge på huden også. Har kobinasjonshud og den passer meg bra. Må trekke litt for at fargen oksiderer, og den dufter litt mye.

Mer Informasjon

Lancôme Teint Idole Ultra Wear SPF15 gir deg en feilfri, heldekkende base med en naturlig fløyelsmyk og matt finish i opptil 24 timer. Nå er det enklere enn noensinne å finne din perfekte nyansen av foundation - for å kunne passe alle hudfarger, finnes nå Lancôme Teint Idole Ultra Wear SPF15 i hele 40 nyanser. Opplev et perfekt resultat fra morgen til natt, med ultralett komfort, til tross for langvarig og høy dekning. Med Lancôme Teint Idole Ultra Wear SPF15 og 24-timers silkeaktig dekning, kan du fokusere på noe annet hele dagen!
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste foundation!
Volum:30 ml
Hudtype:Kombinert|Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331