Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Advanced Génifique Serum 30 ml
Advanced Génifique Serum 30 ml
Advanced Génifique Serum 30 ml
Advanced Génifique Serum 30 ml
Advanced Génifique Serum 30 ml
Advanced Génifique Serum 30 ml
NYHET

Advanced Génifique Serum 30 ml

Lancome

Det ikoniske Advanced Génifique serum med ny effektiv probiotika. Det nye serumet inneholder et kompleks med 7 nye pre- & probiotika og patentert til 2039.
670 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kaja | 19-04-2019
Glatter ut fine linjer og forbereder huden veldig bra før krem og sminke
Bingyi | 11-03-2018
bruker den til den første step etter ansiktsvann gjør andre serum tiltrekker mye bedre kan ikke lever uten!
Sofie | 11-03-2018
Holy grail serumet mitt i sommerhalvåret. Den er veldig tynn i konsistensen og trekker raskt inn samtidig som den gir meg perfekt mengde med fukt. Dette serumet er helt fantastisk å ha under sminken uten at det kladder seg til!

Mer Informasjon

Det ikoniske Advanced Génifique serum med ny effektiv probiotika. Det nye serumet inneholder et kompleks med 7 nye pre- & probiotika og patentert til 2039. Serumet aktiverer cellenes metabolisme og styrker mikrobiomet. Lancôme Advanced Génifique Serum er et serum som styrker hudens ungdommelige utseende. Huden virker yngre og mer strålende, teksturen forbedres, og huden etterlates med en silkemyk finish. Etter kun 7 dagers bruk opplever 8 av 10 kvinner at hudens utseende er forbedret.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331