Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

KVD

KVD Beauty står for Kara, Veritas, Decora – Verdi, Sannhet, Skjønnhetfordi din individualitet er verdifull, unik og nydelig. Vi produserer makeup som er inspirert av tattooveringskunsten. Dette betyr sminke med høyt pigment og fantastisk kvalitet som holder hele dagen, som vår bestselger og #1 prisvinnende Tattoo Liner. Med ink-liknende pigment og nål-inspirert presisjon er dette den ultimate Liquid Eyeliner som alle trenger i sin sminkeveske. KVD står for mye mer enn kvalitetsmakeup og produkter som presterer; Vår makeup er 100% vegansk og helt cruelty-free, vi bryr oss om planeten og vi hyller all kunst i alle former – ikke bare makeup. Vi feirer det individuelle og tilbyr makeup alle trenger for å kunne uttrykke seg artistisk og med ubegrenset kreativitet. La kun fantasien sette grenser.     

30 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331