Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

100 Full Cover Artificial Nails Active Square
100 Full Cover Artificial Nails Active Square

100 Full Cover Artificial Nails Active Square

Kiss and Broadway

Kiss 100 Nails Short Square. Heldekkende løsnegl som er ufarget. For kunden som vil ha like lange og jevne negler. På løsneglen lakker man som vanlig. Innhold: 100 negler i ulike størrelser.
129 kr
Active Square
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
100 Full Cover Artificial Nails
p88958277
v88958278
Kiss and Broadway
NOK
129

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Kiss 100 Nails Short Square. Heldekkende løsnegl som er ufarget. For kunden som vil ha like lange og jevne negler. På løsneglen lakker man som vanlig.
Innhold: 100 negler i ulike størrelser. Lim 3 gram (3,25 ml)
Rens neglene grundig. Fil ned dine naturlige negler, og rens og dytt neglebåndene tilbake.
Velg ut negler som passer til fingrene dine. Hvis neglen er for stor, kan du file kantene til en fin passform. På ytterkanten av hver negl er det et nummer, slik at du enkelt finner den neglen som passer.
Legg lim på løsneglen og litt lim på din egen negl. Trykk fast løsneglen i 5 sekunder. Pass på at det ikke blir noen luftbobler mellom din naturlige negl og tuppen. Fil og klipp til løsneglen til ønsket lengde. Behandle deretter neglene med neglelakk. Fjerne neglene: Neglene skal aldri trekkes av, dette kan skade dine egne negler. Fil av den øverste overflaten på løsneglen med en grov fil for å gjøre den ru. Bruk Kiss Artificial Nail Polish Remover til å løse opp neglene. Bruk en orangepinne til å fjerne neglene når de har blitt myke. Tørk bort den oppmykede plasten og limet. Gjenta om nødvendig. Smør gjerne inn hender og neglebånd med en pleiende håndkrem.
Advarsel: Inneholder cyanoakrylat, som er irriterende for øyne, åndedrettssystem og hud. Limer sammen hud og øyne umiddelbart. Hvis det oppstår kontakt med øyne, må du straks skylle med vann og oppsøke lege. Hvis huden limes sammen, bør du bruke en acetonbasert remover – ikke trekk fra hverandre. Oppbevares utilgjengelig for barn. Unngå kontakt med klær, siden limet kan skade huden.
ABS Plastic, Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331