Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Hugo Boss The Scent For Her EdT. Maks 3 pr produkt og kunde.

KICKS Beauty Awards 2021

For sjuende året på rad har flere tusen beauty-elskere vært med og kåret årets beste skjønnhetsprodukter i Norden største Beauty Awards. Etter en spennende stemmetelling og samling av alle anmeldelser og rangeringer vi har mottatt fra våre skjønnhetsinteresserte KICKS Club-medlemmer, kan vi nå stolt presentere alle vinnerne av KICKS Beauty Awards 2021!  

Da KICKS Beauty Awards startet i 2015, ble det en umiddelbar suksess. Nå, for sjuende år på rad, har juryen, som består av alle KICKS Club-medlemmer i Norge, Sverige og Finland, stemt på sine skjønnhetsfavoritter. En stor takk til alle dere som har vært med å stemme og rangere! Takker være dere er det nå enklere enn noensinne å finne veien beauty-jungelen og oppdage nye produkter.  

Da KICKS Beauty Awards ble startet i 2015, ble det straks en suksess. Nå har juryen, som består av alle KICKS' klubbmedlemmer, for syvende år på rad stemt frem sine skjønnhetsfavoritter. Tusen takk til alle dere som har vært med og sagt deres mening! Takket være dere er det nå enklere enn noensinne for alle oss kosmetikkentusiaster å finne frem i skjønnhetsjungelen og oppdage nye og spennende produkter. Alt i alt kan du nå lese mer enn 159 069 produktomtaler på kicks.no.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331