Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

KICKS Beauty Awards 2022

For åttende året på rad er tiden kommet for å kåre de beste skjønnhetsproduktene i Nordens største Beauty Awards – og vi trenger din hjelp! Bli med og stem på dine favoritter, så har du samtidig sjansen til å vinne et gavekort til en verdi av 2 000 kroner fra KICKS!  

SLIK STEMMER DU I KICKS BEAUTY AWARDS:

1. Logg inn på kicks.no, søk etter favorittproduktene du vil stemme på og gi karakter.

2. Skriv en anmeldelse ved å legge igjen en kort vurdering som forklarer hvorfor nettopp dette produktet er din favoritt. Du kan stemme på så mange produkter du vil ved å skrive en anmeldelse på hvert favorittprodukt.

3. Kryss fingrene for at nettopp du blir vinneren som får et gavekort til en verdi av 2 000 kroner! Ved å skrive vurderinger og rangere favorittene dine, hjelper du andre beauty-elskere å finne nye produkter.

Du kan stemme 7 -  22 april. Vinneren av gavekortet presenteres i juni.  

Da KICKS Beauty Awards ble startet i 2015, ble det straks en suksess. Nå har juryen, som består av alle KICKS' klubbmedlemmer, for syvende år på rad stemt frem sine skjønnhetsfavoritter. Tusen takk til alle dere som har vært med og sagt deres mening! Takket være dere er det nå enklere enn noensinne for alle oss kosmetikkentusiaster å finne frem i skjønnhetsjungelen og oppdage nye og spennende produkter. Alt i alt kan du nå lese mer enn 159 069 produktomtaler på kicks.no.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331