Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil 100 ml
Kampanje 20%

Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil 100 ml

Elizabeth Arden

Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil viderefører de praktiske multifunksjonelle egenskapene til den originale Eight Hour® Cream.
272 kr
340 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil
p88437219
v88437220
Elizabeth Arden
NOK
272

Omtaler

Haldis | 03-03-2018
En reddende engel ved solbrenthet og tørr vinterhud. Funker like bra i ansikt, som på kropp og i hår! (hudtype: sensitiv)
Heidi | 27-01-2017
Jeg er gravid og har brukt denne til å smøre magen under hele svangerskapet. Har ikke fått et eneste strekkmerke og huden kjennes myk og smidig ut hele dagen. Jeg har også brukt den under øynene for å booste øyekremen min i vinter da huden har vært ekstra tørr og sensitiv. Stort pluss for at den lukter veldig behagelig.
Kirsti Mcneany | 22-02-2016
Kjempegod olje for kropp og hår. HADDE DEN MED TIL Gran Canaria og brukte den etter dusj og soling i tre uker. På stranden brukte jeg den i håret, som ble mykt og fult av fuktighet. Ingen flassing og huden ble flott at jeg beholder brunfargen ennå. Behagelig duft av sitrus og prisen er OK.

Mer Informasjon

Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil viderefører de praktiske multifunksjonelle egenskapene til den originale Eight Hour® Cream.
Med luksuriøs pleie til kropp, ansikt og hår og klinisk dokumentert å tilføre fuktighet i 8–12 timer , er Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil det eneste produktet du egentlig trenger levert i en elegant flaske. Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil er beregnet for hjemmebruk og er delikat parfymert med en lett duftakkord fra sitrusblomsten, som fremmer en følelse av velvære.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331