Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil 100 ml
Kampanje 20%

Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil 100 ml

Elizabeth Arden

Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil viderefører de praktiske multifunksjonelle egenskapene til den originale Eight Hour® Cream.
260 kr
325 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Haldis | 03-03-2018
En reddende engel ved solbrenthet og tørr vinterhud. Funker like bra i ansikt, som på kropp og i hår! (hudtype: sensitiv)
Heidi | 27-01-2017
Jeg er gravid og har brukt denne til å smøre magen under hele svangerskapet. Har ikke fått et eneste strekkmerke og huden kjennes myk og smidig ut hele dagen. Jeg har også brukt den under øynene for å booste øyekremen min i vinter da huden har vært ekstra tørr og sensitiv. Stort pluss for at den lukter veldig behagelig.
Kirsti Mcneany | 22-02-2016
Kjempegod olje for kropp og hår. HADDE DEN MED TIL Gran Canaria og brukte den etter dusj og soling i tre uker. På stranden brukte jeg den i håret, som ble mykt og fult av fuktighet. Ingen flassing og huden ble flott at jeg beholder brunfargen ennå. Behagelig duft av sitrus og prisen er OK.

Mer Informasjon

Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil viderefører de praktiske multifunksjonelle egenskapene til den originale Eight Hour® Cream.
Med luksuriøs pleie til kropp, ansikt og hår og klinisk dokumentert å tilføre fuktighet i 8–12 timer , er Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil det eneste produktet du egentlig trenger levert i en elegant flaske. Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil er beregnet for hjemmebruk og er delikat parfymert med en lett duftakkord fra sitrusblomsten, som fremmer en følelse av velvære.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331