Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Cellular Performance Hydrachange Eye Essence

Cellular Performance Hydrachange Eye Essence

Sensai

En næringsrik, fyldig, elegant høyteknologisk sammensetning som fukter huden i dybden og fyller ut det ømtålige området rundt øynene.
1 080 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Natalia | 12-01-2019
For en god stund siden la jeg ned mye research for en god og lux beroligende fukter til øyepartiet (tenk lange våkne netter og en ganske så usunn livsstil til tider). Flaks for meg at jeg traff blink med en gang, for denne er ikke billig (men så verdt det)! Bruker alltid Kicks kode når jeg kjøper den og er nå på min 3-dje flaske. Produktet kommer i en pipette form, og jeg synes at en mindre dråpe er nok til å dekke begge øyne. Produktet trekker raskt inn og huden føles "optimal", om det kan sies på den måten. Når det gjelder konsistens og utseende, så er den gjennomsiktig og minner om en slags fyldigere serum (helt i takt med hva jeg ser for meg en essence skal være). Jeg bruker den om kvelden, ved spesielle anledninger og ellers ved behov (en flaske varer meg i ca. 6 måneder). Jeg pleide å slite med nokså irritert øyeområde, men har siden bruk ikke merket noe. Eye Essence innfrir og er verdt prisen for min del, som ellers de produktene fra Sensai som jeg har prøvd.

Mer Informasjon

En næringsrik, fyldig, elegant høyteknologisk sammensetning som fukter huden i dybden og fyller ut det ømtålige området rundt øynene.
Cellular Performance Hydrachange Eye Essence kjennetegnes av en original sammensetning med høy tetthet som umiddelbart gir lindring samtidig som hyaluronsyresyntesen optimaliseres i over- og lærhuden takket være Hydrachange Complex. Fukter huden i dybden og gjør den sunnere.
• Originalsammensetning med en høy tetthet
• Gir umiddelbar lindring og fuktighet
• Inneholder Hydrachange Complex for å optimalisere hyaluronsyreproduksjonen i over- og lærhuden
• Forbedrer mikrosirkulasjonen
• Reduserer fine linjer og mørke ringer rundt øynene
Brukes hver morgen og kveld som siste trinn i hudpleierutinen.
Hovedingredienser: - Hydrachange Complex - Silk Touch Hyaluronic Acid - Yuzu (japansk sitron) Extract - CPX Vital Extract - Shilan Extract - Koishimaru Silk Extract - Aqua Floral Fragrance WATER (AQUA) GLYCERIN ALCOHOL DIPROPYLENE GLYCOL PEG-150 SORBITOL DIGLYCERIN PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL ACETYL GLUCOSAMINE CARBOMER XANTHAN GUM METHYLSERINE NIACINAMIDE POLYSORBATE 20 PROPYLENE GLYCOL HYALURONATE PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) JUICE POTASSIUM HYDROXIDE BUTYLENE GLYCOL FRAGRANCE (PARFUM) DISODIUM EDTA ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE HYDROLYZED SILK PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL EXTRACT CITRUS JUNOS FRUIT EXTRACT DIMETHOXY DI-p-CRESOL ROYAL JELLY EXTRACT SODIUM HYALURONATE PYRACANTHA FORTUNEANA FRUIT EXTRACT BLETILLA STRIATA ROOT EXTRACT HYDROLYZED CONCHIOLIN PROTEIN DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE BETA-CAROTENE BHT PHENOXYETHANOL METHYLPARABEN ETHYLPARABEN PROPYLPARABEN BUTYLPARABEN ALPHA-ISOMETHYL IONONE BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE LINALOOL
Volum:15 ml
Hudtype:Moden|Normal
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331