Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
For leveranse innen jul, bestill senest 18/12. Gjelder kun ved leveranse til butikk!
Moisturising Facial Mist

Moisturising Facial Mist

Emma S.

Et friskt ansiktsvann som raskt fukter og frisker opp huden din ved at du sprayer den over ansiktet når huden føles tørr.
139 kr

Omtaler

Kamilla Rose | 23-10-2016
Liker selve sprayen, den lukter godt og huden føles fresh. Den får ikke full pott fordi den kommer ikke ut som en mist, men som en spray så man får områder med mer dråper enn bare fukt i ansiktet.
Julie | 08-03-2016
God mist, men jeg liker ikke selve sprayingen. I motsetning til fix + og urban decay´s all nighter blir sprayen ikke likt fordelt på ansiktet, kommer ut hardt og på et konsentrert stred.. ikke + i min bok.
Elise Hånes | 01-03-2016
Veldig oppfriskende, nydelig duft.

Mer Informasjon

Et friskt ansiktsvann som raskt fukter og frisker opp huden din ved at du sprayer den over ansiktet når huden føles tørr. Inneholder ekstrakt av ferskenblad, bringebær og eple, som har sammentrekkende og mykgjørende egenskaper. Kan brukes over makeup.
Aqua, Butylene Glycol, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium PCA, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Prunus Persica (Peach) Leaf Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Ascorbic Acid, Sodium Lactate, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI 14700, Linalool, Hexyl Cinnamal.