Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Lash Mascara Blackest black
Lash Mascara Blackest black
Lash Mascara Blackest black
Lash Mascara Blackest black
ONLY AT KICKS

Lash Mascara Blackest black

Buxom

Buxoms populære og bestselgende mascara som separerer, definierer og gir volum til vippene. Bigger is better! Med denne volum mascaraen får du fyldige, lukseriøse vipper.
245 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Gunn | 06-03-2018
Den store børsten kan se litt "skummel" ut, men tvert imot så fungerer den som en kam som påfører akkurat passe mengde mascara. Man kan trygt bygge opp volumet og dermed få det resultatet man ønsker!
Silje | 26-02-2018
Etter å ha hatt vippeextensions en liten stund, bestemte jeg meg for å investere i en ny maskara til de litt slitne vippene mine. Valget falt på denne, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Den gir de tynne og korte vippene mine masse volum, og ikke minst mye lengde. Jeg kan bare tenke meg hvor bra denne maskaraen vil være på sterke og sunne vipper. Anbefales på det varmeste...
Kirsti | 24-02-2018
Veldig fornøyd med denne. Fargen gir deg veldig sorte, tette og lange vipper. Dette er min favoritt!!!

Mer Informasjon

Buxoms populære og bestselgende mascara som separerer, definierer og gir volum til vippene. Bigger is better! Med denne volum mascaraen får du fyldige, lukseriøse vipper. Den vitaminrike formelen gir volum og dyp, sort farge til vippene. Den timeglassformede børsten hjelper til å enkelt påføre på vippene fra rot til spiss, separere og gi perfekt definisjon for et intensiv og forførende blikk.
Volum:11 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331