Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

BUXOM® Lash Waterproof Volumizing Mascara Blackest Black
BUXOM® Lash Waterproof Volumizing Mascara Blackest Black
ONLY AT KICKS

BUXOM® Lash Waterproof Volumizing Mascara Blackest Black

Buxom

Buxoms populære, vannfaste mascara som separerer, definierer og gir volum til vippene. Bigger is better! Med denne volum mascaraen får du fyldige, lukseriøse vipper.
245 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
BUXOM® Lash Waterproof Volumizing Mascara
p89276188
v89276189
Buxom
NOK
245

Omtaler

Cecilie | 14-05-2019
Denne ble bomkjøp for min del. Børsten er stor, og den har en tørr konsistens. Gir ikke volum eller en flott finish.
Camilla | 01-05-2019
Den er helt fantastisk. Har prøvd Lancome hypnose i forskjellige varianter, Dior, Maybelline, Loreal og mange flere. Endelig funnet min favoritt! Har lenge kjøpt billigere maskaraer, men den her er verdt pengene.
Maria | 15-02-2018
Synes ikke denne holder hva den lover. Kommer nesten ikke noe maskara på vippene. Den gir null volum. Ser ut som jeg har mørke usminkede vipper etter at jeg har tatt på denne.

Mer Informasjon

Buxoms populære, vannfaste mascara som separerer, definierer og gir volum til vippene. Bigger is better! Med denne volum mascaraen får du fyldige, lukseriøse vipper. Den vitaminrike formelen gir volum og dyp, sort farge til vippene. Den timeglassformede børsten hjelper til å enkelt påføre på vippene fra rot til spiss, separere og gi perfekt definisjon for et intensiv og forførende blikk.
Volum:11 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331