Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Aquasource Night Spa Night Cream

Aquasource Night Spa Night Cream

Biotherm

395 kr

Omtaler

Marthe | 27-08-2018
Utrolig deilig nattkrem som fukter huden godt uten å bli fet!
Ingliv | 21-08-2018
Jeg føler at dette produktet gir meg godt med fukt, og jeg har brukt det i en periode på en måned og er veldig fornøyd. Konsistensen er tykkere enn dagkremen i samme serie, men jeg ha rikke opplevd noe utbrudd. Siden dette er en nattkrem, er det heller ikke noe problem med sminke. Når jeg våkner om morgenen, har produktet rukket å trekke helt inn i huden, og huden er fin og myk.
Trine | 20-08-2018
Jeg fikk dette produktet tilsendt som testpilot gjennom Smartson og jeg er veldig fornøyd med både konsistens og lukt, men til min fete hud ble den litt for mye. Den tilfører godt fuktighet, men med fet hud tar den veldig lang tid å trekke inn. Huden virker fortatt veldig fet om morgenen når jeg våkner opp. Lar denne stå på hylla frem mot høst/vinter og håper huden min liker den bedre da ettersom jeg tørker mer ut i ansiktet i den perioden. Verdt pengene til tørr hud, men vil anbefale de med fet hud å styre unna.

Mer Informasjon

Volum:50 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331