Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Blue Therapy Accelerated Cream - All Skin Types 50 ml
Kampanje 20%

Blue Therapy Accelerated Cream - All Skin Types 50 ml

Biotherm

Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream - All Skin Types er en anti-age krem til kvinner som ønsker en målrettet ansiktspleie som reduserer rynker og gjenoppretter fylde.
504 kr
630 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kathrine | 25-10-2018
Veldig god ansiktskrem som er myk, gir fukt, har behagelig duft og trekker godt inn i huden. Ikke for tynn, ikke for tykk. Huden blir smidig og glatt, og holder seg frisk og fin hele dagen!
Lisa | 25-08-2018
Nydelig krem. Lett å påføre huden, og trekker meget raskt inn i huden. Jeg får meget glatt fin hud av denne. Denne anbefales.
Line | 23-08-2018
En deilig krem men litt for fet for min smak til dagkrem å være. Deilig lukt og velvære følelse, men bruker den på kvelden.

Mer Informasjon

Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream - All Skin Types er en anti-age krem til kvinner som ønsker en målrettet ansiktspleie som reduserer rynker og gjenoppretter fylde. Til alle hudtyper. Huden oppleves glattere, fastere og friskere. Kremen inneholder algen Life Plankton™, som finnes i de varme thermalske kildene i Frankrike. Brukes på nyrenset hud om morgenen i ansiktet og på halsen. Unngå kontakt med området rundt øynene.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331