Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Blue Therapy Accelerated Cream - All Skin Types 50 ml

Blue Therapy Accelerated Cream - All Skin Types 50 ml

Biotherm

Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream - All Skin Types er en anti-age krem til kvinner som ønsker en målrettet ansiktspleie som reduserer rynker og gjenoppretter fylde.
630 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kathrine | 25-10-2018
Veldig god ansiktskrem som er myk, gir fukt, har behagelig duft og trekker godt inn i huden. Ikke for tynn, ikke for tykk. Huden blir smidig og glatt, og holder seg frisk og fin hele dagen!
Lisa | 25-08-2018
Nydelig krem. Lett å påføre huden, og trekker meget raskt inn i huden. Jeg får meget glatt fin hud av denne. Denne anbefales.
Line | 23-08-2018
En deilig krem men litt for fet for min smak til dagkrem å være. Deilig lukt og velvære følelse, men bruker den på kvelden.

Mer Informasjon

Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream - All Skin Types er en anti-age krem til kvinner som ønsker en målrettet ansiktspleie som reduserer rynker og gjenoppretter fylde. Til alle hudtyper. Huden oppleves glattere, fastere og friskere. Kremen inneholder algen Life Plankton™, som finnes i de varme thermalske kildene i Frankrike. Brukes på nyrenset hud om morgenen i ansiktet og på halsen. Unngå kontakt med området rundt øynene.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331