Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Life Plankton Essence 125 ml

Life Plankton Essence 125 ml

Biotherm

Life PlanktonTM Essence er et unik og, eksklusivt produkt som inneholder den næringsrike og kraftfulle mikroorganismen Life PlanktonTM.
535 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Pamela | 03-04-2019
Elsker å bruke denne på vinterhalvåret. Er egentlig ganske fet i huden men blir nokså dehydrert på vinteren, så om jeg bruker denne etter rens og toner så holder fukten hele dagen. Lukter godt også!

Mer Informasjon

Life PlanktonTM Essence er et unik og, eksklusivt produkt som inneholder den næringsrike og kraftfulle mikroorganismen Life PlanktonTM. Absorberes hurtig og din hud føles mykere med en fantastisk glans.
Ristes før anvendelse, påfør på fingertuppene. Påfør varsomt Life PlanktonTM Essence i ansiktet med lette bevegelser. Anvend etter rens, men før serum og ansiktskrem.
Volum:125 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331