Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Life Plankton Essence 125 ml
Life Plankton Essence 125 ml
Life Plankton Essence 125 ml
Kampanje 20%

Life Plankton Essence 125 ml

Biotherm

Biotherm Life Plankton™ Essence er høykonsentrert som et serum og samtidig lett som en toner. Etterlater huden frisk, myk og behagelig.
428 kr
535 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Pamela | 03-04-2019
Elsker å bruke denne på vinterhalvåret. Er egentlig ganske fet i huden men blir nokså dehydrert på vinteren, så om jeg bruker denne etter rens og toner så holder fukten hele dagen. Lukter godt også!

Mer Informasjon

Biotherm Life Plankton™ Essence er høykonsentrert som et serum og samtidig lett som en toner. Etterlater huden frisk, myk og behagelig. Er skapt til å være det første trinnet i den daglige skjønnhetsrutinen. Dråpene er en blanding av serum og toner, som glir lett over huden med en forfriskende følelse og absorberes på få sekunder. Til alle hudtyper. Essensen inneholder algen Life Plankton™, som finnes i de varme thermalske kildene i Frankrike. Brukes på nyrenset hud om morgenen og kvelden i ansiktet og på halsen etter din skintonic og før ditt serum og/eller dagkrem. Unngå kontakt med området rundt øynene.
Volum:125 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331