Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Life Plankton Sensitive Balm 50 ml
Life Plankton Sensitive Balm 50 ml
Kampanje 20%

Life Plankton Sensitive Balm 50 ml

Biotherm

Life Plankton™ Sensitive Balm er en rik balm som er konsentrert med Life Plankton™. Balmen er testet på sensitiv hud. Huden føles mer næret og fastere med en vakker glød.
372 kr
465 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Paulina | 13-05-2019
Denne kremen er utrulig bra, for alle typer hud! Jeg har selv sensitiv og uren hun og den funka veldig bra for meg, kvisene ble mindre røde, ansiktet fikk glød og porene ble mindre!! Love it!!
Tone | 22-08-2018
En herlig krem med frisk lukt som gir huden fin glød. Ettersom jeg er veldig opptatt av hygiene når det gjelder hudprodukter ble jeg skeptisk da jeg så at den kom i krukke, men wow! Denne krukken er fantastisk, den «porsjonerer» dosen du trenger, og man slipper å bruke pinne oppi for å unngå bakterier. Var så heldig å få denne gjennom et testpanel, men kommer klart til å kjøpe igjen når det blir tomt :)
Ingvild | 17-08-2018
Førsteinntrykket av Life Plankton Sensitive Balm er at dette er en gjennomtenkt innpakning! Så smart at kremen kommer ut i passe mengde uten at man trenger å "åpne" krukka helt. Man slipper at det kommer bakterier ned i kremen og den holder seg sikkert lenger også, siden det ikke kommer luft til. Kremen har god konsistens og lukter godt. Jeg har testet dette produktet gjennom et testpanel, og testet den sammen med Life Plankton Essence og Biosource Foaming Cleanser. Sammen gir produktene min tørre hud både fuktighet og glød. Jeg kan godt tenke meg å fortsette å bruke disse produktene etter at testperioden er over. Jeg har brukt produktene i ett par måneder nå. Den første tiden fikk jeg noen urenheter i huden, men etter hvert ble den finere enn den har vært noen gang.

Mer Informasjon

Life Plankton™ Sensitive Balm er en rik balm som er konsentrert med Life Plankton™. Balmen er testet på sensitiv hud. Huden føles mer næret og fastere med en vakker glød. Life Plankton™ Sensitive Balm kommer i en innovativ krukke som kombinerer eksklusiv design med anvendelighet som i tillegg bevarer kremens egenskaper.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331