Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Aurelia Aromatic Repair & Brighten Hand Cream 75 ml

Vurderinger
Pris
415 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Aromatic Repair & Brighten Hand Cream
p88953360
v88953361
Aurelia
NOK
415
Denne utsøkte, avanserte håndkremen bidrar til å dempe tegn på pigmentering, samtidig som den tilfører huden mye fuktighet og næring. Resultatet er lysere, mykere hender som ser yngre ut, og sterkere negler. Pigmentering oppstår ofte som et resultat av langvarig eksponering for UV-stråler og blir mer fremtredende etter hvert som vi blir eldre. Aurelias pigmenteringskompleks er basert på eksklusiv sjølilje. Det reduserer størrelsen og tettheten på pigmenteringen med opptil 61 % og gjør mørke flekker lysere, slik at huden på hendene blir lysere og ser yngre ut. Rødalgeekstrakt bidrar til å beskytte sprukket hud, og cassia senna fungerer på samme måte som hyaluronsyre for å tilføre fuktighet og skape langsiktige resultater. Baobab og kigelia africana inneholder mye omega-fettsyrer og essensielle fettsyrer som tilfører huden næring og gjør den strammere. En velduftende blanding av vetiver, ylang-ylang, lavendel og patsjuli gjør at denne håndkremen passer perfekt inn i Aurelia Probiotic Skincare-serien. For alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Dermatologisk testet. Alle våre produkter er i tråd med filosofien om at de ikke skal inneholde kjemiske ingredienser.
Påfør på rene hender minst to ganger om dagen eller så ofte det trengs. Vær ekstra nøye med neglebåndene. Siden kremen tilfører mye fuktighet og næring, kan du også bruke den på albuer, knær og hæler.
Volum:
75 ml
Vekt:
106 g
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
EAN:
5060318437917

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

5.0
Basert på 1 omtaler
Les mer
M
Mari
11-02-2019
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331