Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Ho ho ho! 15% ved kjøp over 399 kr på kicks.no kl. 18-24.00. Logg inn og angi koden KICKS15. Gjelder ikke juleesker, La Mer, Sensai & BYREDO. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Peonia Nobile Eau de Parfum 20 ml

Peonia Nobile Eau de Parfum 20 ml

Acqua di Parma

En raffinert tolkning av pioneblomsten som avslører sin sublime eleganse i denne duften.
575 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Peonia Nobile Eau de Parfum
p90167221
v90167222
Acqua di Parma
NOK
575

Omtaler

Tonje | 08-09-2018
Vanskelig å beskrive en duft bedre enn det som er gjort på siden her inne, men jeg prøver: En elegant duft, en tidløs og nydelig duft som jeg tror mange vil falle for hvis de ikke vil ha veldig lette sommerduftene eller veldig tunge. Den er ikke slående spesiell slik noen dufter er, den treffer deg ikke som et bombenedslag i neseborene slik noen dufter gjør, den vil heller ikke minne deg om apoteklukten på sykehus, rene sengeklær eller fruktbollen til mormor. Den er bare en nydelig balanse av blomster, tunge og lette toner, veldig sofistikert og eksklusiv i lukten, dog ikke i utseender på flasken. Vil tro den kan være litt for tung for lyshårete kvinner, dog går den fin til kveldsparfyme der, mens vi mørkhårete kan bruke den døgnet rundt. Den sitter i lenge og jeg synes tonene holder seg godt og fordufter ikke veldig fort, den er VELDIG konsentrert så her holder det nok med et trykk på pumpen. Nyyydelig. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mer Informasjon

En raffinert tolkning av pioneblomsten som avslører sin sublime eleganse i denne duften. Levende aksenter av sort pepper blandet med myke notater av bringebær karakteriserer åpningen av denne raffinerte buketten. Det intense blomsterkjertet avslører overdådige notater av pioner kombinert med lysstyrken av geranium. En omsluttende harmoni som utvikler seg til basen hvor de fløyelsete og fengslende tonene av rav omgir smeltepunktene til patchouli. En tidløs eau de parfum preget av en uforglemmelig sillage. En feiring av hevdet femininitet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331