Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Foot Balm 75 ml

Foot Balm 75 ml

Weleda

Foot Balm er en oppfriskende og pleiende fotkrem som gjør underverker for trette føtter ved hjelp av blant annet fin olivenolje.
165 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Foot Balm 75 ml
p821294
v40812513
Weleda
NOK
165

Omtaler

Kaja | 11-10-2018
Veldig bra, man trenger ikke stor mengde, så den blir drøy i bruk, lukter fint og friskt, trekker fort i huden. Føtene blir fine og myke
Anndrea | 17-02-2015
Dette er den beste fotkremen på markedet etter min mening. Utrolig god og tykk konsistens på kre.men, som gir supermyke føtter

Mer Informasjon

Foot Balm er en oppfriskende og pleiende fotkrem som gjør underverker for trette føtter ved hjelp av blant annet fin olivenolje. Den trekker raskt inn i huden, som blir både sterkere og smidigere. Foot Balm forebygger også gnagsår og motvirker sterk svette, sprukken hud og hornhud. Har en frisk sitrusduft av ekte eteriske oljer.
Smør inn føttene etter dusj/bad eller ved behov. Smør føttene regelmessig før du legger deg om kvelden for å motvirke og lindre sprukken og tørr hud. Vi anbefaler også å spraye føttene med Salvia Deodorant Spray for ekstra friskhet.
Water (Aqua), Alcohol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Lanolin, Magnesium Aluminium Silicate, Fragrance (Parfum)*, Commiphora Myrrha Extract, Hydrolyzed Beeswax, Sodium Beeswax, Calendula Officinalis Flower Extract, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Coumarin* * from natural essential oils
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331