Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Sea Buckthorn Body Oil 100 ml

Sea Buckthorn Body Oil 100 ml

Weleda

En vitaliserende kroppsolje som inneholder lett sesamolje og velgjørende havtornolje, som er rik på naturlige vitaminer og essensielle fettsyrer.
275 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Sea Buckthorn Body Oil
p851459
v39477039
Weleda
NOK
275

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En vitaliserende kroppsolje som inneholder lett sesamolje og velgjørende havtornolje, som er rik på naturlige vitaminer og essensielle fettsyrer. Den rene vegetabilske oljen styrker kroppens naturlige barrierefunksjon og stimulerer hudens metabolisme. De nøye utvalgte naturlige ingrediensene både pleier og beskytter huden, slik at den blir merkbart mer vital, sterkere og smidigere.
Påfør oljen tynt på lett fuktet hud etter dusj eller bad og masser den lett inn. Oljen er lett å fordele jevnt og trekker raskt inn i huden. Perfekt som massasjeolje.
Volum:100 ml

Vi tror du skulle ville like

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331