Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Skin Food 30 ml

Skin Food 30 ml

Weleda

Skin Food er et basisprodukt for hele familien! Ekstrakter fra stemorsblomst, kamille og ringblomst gir den ekstra god evne til å lindre tørr og anstrengt hud.
119 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Skin Food
p796040
v39477013
Weleda
NOK
119

Omtaler

Diana | 04-03-2018
Veldig god krem, som gir masse fukt. Éin av de få kremene som klarer å lindre mine ekstrem tørre hendene om vinteren. Stor pluss for naturlige produkter:)
Tea | 16-02-2017
Fantasisk krem for eksem og ekstremt tørr hud. Valuta for pengene.
Ragni Boberg Johnsen | 16-02-2017
Bruker denne som håndkrem på til tider ekstremt sår eksemhud og tørre vaskehender, finner ingen bedre og jeg har prøvd en del! Minuset er at den trekker svært sakte inn så man kan ikke gjøre så mye med hendene etter påføring men jeg bruker den etter leggetid så føles hendene straks bedre igjen morgenen etter. Har lest at den kan brukes i fjeset også men ikke prøvd selv da jeg tror den blir for fet for min hud.

Mer Informasjon

Skin Food er et basisprodukt for hele familien! Ekstrakter fra stemorsblomst, kamille og ringblomst gir den ekstra god evne til å lindre tørr og anstrengt hud. Kan brukes på hele kroppen og er også egnet for ømfintlig hud. Anbefales varmt til tørre og sprukne hender, føtter og albuer.
Smør inn i huden. Kan brukes hver dag. Også egnet for ansiktet.
Water (Aqua), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lanolin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Alcohol, Beeswax (Cera Flava), Glyceryl Linoleate, Hydrolyzed Beeswax, Fragrance (Parfum)*, Viola Tricolor Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Cholesterol, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Coumarin* * from natural essential oils
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331