Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

The Ordinary Lactic Acid 5% + HA Face Serum 30 ml

Vurderinger
Pris
89 kr
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
Lactic Acid 5% + HA Face Serum
p94033260
v94033261
The Ordinary
NOK
89
Melkesyre er en alfa-hydroksysyre (AHA) som gir en eksfolierende effekt på hudoverflaten og som genererer en mykere hudtekstur og økt utstråling. Denne formelen inneholder også Tasmanian pepper som bidrar til å redusere irritasjonen som kan oppstå i forbindelse med syrebruk. Formelen inneholder også hyaluronsyre for en dypere hydrering. Dette produktet inneholder en mildere konsentrasjon på 5% melkesyre.
PH-verdien i denne formuleringen er omtrent 3,8. og melkesyre har en pKA på 3,8. PKa-verdien er et viktig aspekt å ta hensyn til når det gjelder syrer, da pKa-verdien utgjør syrenes tilgjengelighet. Når pKa-verdien er nær produktets pH-verdi, er det en ideell balanse mellom salt og syre, som maksimerer syreeffekten og reduserer mulig irritasjon. En høyere pH vil bety en høyere konsentrasjon av salt, noe som indirekte kan gjøre formulaen mer irriterende enn om produktet hadde en høyere syreprosent.
Kontraindikasjoner: Dette produktet skal ikke brukes på sensitiv, flassende eller skadet hud. Bruk bare i henhold til instruksjonene og merk deg anbefaling av solkrem.
Merk: Melkesyre som ingrediens kan resultere i raske synlige fordeler på huden, men vi anbefaler generelt indirekte former for hudeksfoliering til fordel for direkte former som denne formulaen. Dette skyldes potensiell betennelse og følsomhet som kan oppstå med syrer.
Merk:
Derivat av Tasmanian pepper er av vegetabilsk opprinnelse og kan variere i
fargen avhengig av årstid. Fargen på formulaen kan derfor variere mellom forskjellige produksjonsmuligheter.
2. Dette produktets kontakt med huden må være begrenses med hyppighet og varighet.
Påfør en gang per dag, helst på kvelden. Produktet kan blandes med din vanlige ansiktskrem om du opplever at produktet for sterkt til huden vender seg med produktet. Unngå kontakt med øynene.
Hvis irritasjon oppstår, må du slutte å bruke produktet og oppsøke lege. Varsel: produktet inneholder en alfahydroxisyra (AHA) som kan øke hudens sensitivitet t mot solen og gi risiko for hudskader. Bruk et solkremprodukt med SPF på soleksponert hud.
Vi anbefaler ikke å kombinere dette produktet i samme regime med andre produkter som inneholder ren eller ethylerad Vitamin C (L-Ascorbic Acid/ Etylated L- Ascorbic Acid), sterke syrer, retinoler, peptider eller EUK 134 0.1%.
Forsiktighetsregler: Dette produktet inneholder en alfa-hydroksysyre (AHA) som kan øke hudens følsomhet for solen og spesielt risikoen for solskader. Bruk solkrem, skyggende klær og begrens soleksponering mens du bruker dette produktet og en uke senere.
Aqua (Water), Lactic Acid, Glycerin, Pentylene Glycol, Triethanolamine, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Arginine, Potassium Citrate, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, PPG-26-Buteth-26, Ethyl 2,2-Dimethylhydrocinnamal, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.
Volum:
30 ml
Vekt:
78 g
Hudtype:
Moden|Normal|Tørr
EAN:
0769915195842

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331