Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Halo Hydrating Perfecting Powder Light/Neutral
Halo Hydrating Perfecting Powder Light/Neutral
Halo Hydrating Perfecting Powder Light/Neutral
Halo Hydrating Perfecting Powder Light/Neutral
ONLY AT KICKS

Halo Hydrating Perfecting Powder Light/Neutral

Smashbox

Dette er det første anti-aging pudder som er bygget på vitenskap fra hudpleie.
360 kr
Light/Neutral
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Halo Hydrating Perfecting Powder
p042033
v86334588
Smashbox
NOK
360

Omtaler

Malene | 25-08-2019
Bruker denne til å sette sminka i hele ansiktet. Den gjør jobben og jeg blir ikke oljete i ansiktet før på kvelden. Ikke den beste under øynene for min del, opplever at concealer legger seg litt for fort i linjer. I tillegg synes jeg at fargen fair/light er for oransje, men blender seg inn litt mer utover dagen.
Anette | 20-09-2017
Elsker dette pudderet! Bruker det ikke for å sette concealer under øynene, men bruker det i hele ansiktet for å lett sette foundation. Det gir en svak, naturlig glød og etterlater ikke det typiske pudrede utseendet. Kommer til å kjøpe igjen og igjen!
Julie | 05-09-2017
Jeg elsker denne <3 om du er ute ett full coverage så er ikke dette noe for deg, men om du bare er ute etter noe lett som jevner ut hudtonen og gir en fin finish så er dette midt i blinken. Jeg har blandings hud, litt tørr og litt oljete i t-sonen, med masse fregner som jeg ikke ønsker å dekke helt over, så jeg bruker denne til hverdags. Jeg bruker den sammen med Smashbox Photo finish foundation primer og Urban Decay all nighter setting spray. Den smelter inn i huden uten å legge seg i fine linjer og holder seg fin hele dagen. Kommer til å fortsette med denne! <3

Mer Informasjon

Dette er det første anti-aging pudder som er bygget på vitenskap fra hudpleie. Denne avanserte formelen gir en dynamisk anti-aging fordel, samtidig som det er fuktgivende og gir huden en strålende glød hele dagen. Etter 10 minutter blir linjer og rynker 33 % mindre synlig. Etter 6 ukers bruk, er det en minskning på 67 % på synlige linjer og rynker. Fri for olje, taklum og parabener.
Denne avanserte formelen gir en dynamisk anti-aging fordel, samtidig som det er fuktgivende og gir huden en strålende glød hele dagen.
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Normal
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331