Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Halo Hydrating Perfecting Powder Light/Neutral
Halo Hydrating Perfecting Powder Light/Neutral
Halo Hydrating Perfecting Powder Light/Neutral
Halo Hydrating Perfecting Powder Light/Neutral
ONLY AT KICKS

Halo Hydrating Perfecting Powder Light/Neutral

Smashbox

Dette er det første anti-aging pudder som er bygget på vitenskap fra hudpleie.
360 kr
Light/Neutral
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anette | 20-09-2017
Elsker dette pudderet! Bruker det ikke for å sette concealer under øynene, men bruker det i hele ansiktet for å lett sette foundation. Det gir en svak, naturlig glød og etterlater ikke det typiske pudrede utseendet. Kommer til å kjøpe igjen og igjen!
Julie | 05-09-2017
Jeg elsker denne <3 om du er ute ett full coverage så er ikke dette noe for deg, men om du bare er ute etter noe lett som jevner ut hudtonen og gir en fin finish så er dette midt i blinken. Jeg har blandings hud, litt tørr og litt oljete i t-sonen, med masse fregner som jeg ikke ønsker å dekke helt over, så jeg bruker denne til hverdags. Jeg bruker den sammen med Smashbox Photo finish foundation primer og Urban Decay all nighter setting spray. Den smelter inn i huden uten å legge seg i fine linjer og holder seg fin hele dagen. Kommer til å fortsette med denne! <3

Mer Informasjon

Dette er det første anti-aging pudder som er bygget på vitenskap fra hudpleie. Denne avanserte formelen gir en dynamisk anti-aging fordel, samtidig som det er fuktgivende og gir huden en strålende glød hele dagen. Etter 10 minutter blir linjer og rynker 33 % mindre synlig. Etter 6 ukers bruk, er det en minskning på 67 % på synlige linjer og rynker. Fri for olje, taklum og parabener.
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Normal
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331