Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Smashbox Super Fan Mascara Black

Vurderinger
Pris
215 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Super Fan Mascara
p89940317
v89940318
Smashbox
NOK
215
Denne langvarige mascaraen gir deg lange vipper med perfekt adskilt volum. Super Fan Mascara gir 12-timers lengde, løft og volum uten å veie vippene, klumpene eller drysse. Den har en 360-graders dobbeltsidig presisjonsbørste. Med den ene siden lager du volum ved å fylle produktet fra rot til spiss, og med den andre siden utvider du og style vippene dine. Super Fan Mascara er cruelty-free og vegansk.
Alle Smashbox-produktene er Cruelty Free.
Studio Tips: Lag mer volum ved først å påføre et lag på den ytre delen av vippene og deretter bygge volum fra roten. Bruk Smashbox Photo Finish Lash Primer inni og legg til flere lag for å skape et enda mer holdbart, intenst og fyldig utseende.
·       Start ved vipperoten, børst 36 grader presisjon børsten fra rot tip tupp. - Bruk enden av børsten til å nå vipperot og vippetupp – til og med i øyekroken. - Legg på lag for å bygge lengde og volum - Bruk sminke fjerner til å ta bort mascara. - Buk sammen med Photo Finish Lash Primer for å adde ekstra volum og utvid holdbarheten til mascaraen på vippene.
Vekt:
39500 g
Hudtype:
Normal
Farge:
Svart
EAN:
0607710069497
Tips fra KICKS community
Finn din perfekte Smashbox primer

Finn din perfekte Smashbox primer

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331