Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Halo Highlightning Wand Gold
Halo Highlightning Wand Gold

Halo Highlightning Wand Gold

Smashbox

Nå som høy-watt highlighting (a.k.a. strobing) er alt ,ba makeup artistene i fotostudioet vårt i L.A.
260 kr
Gold

Omtaler

Kristina Kvam | 12-03-2017
Denne angrer jeg på at jeg kjøpte for den gir meg ingenting. Kosten er for stiv, så man må uansett duse den ut med fingre eller kost/svamp, og den holder ikke. Jeg er vanligvis veldig fornøyd med Smashbox, men denne nådde ikke opp...

Mer Informasjon

Nå som høy-watt highlighting (a.k.a. strobing) er alt ,ba makeup artistene i fotostudioet vårt i L.A. på sine knær om at vi skulle re-lansere vår hendige flytende illuminator –og vi har full forståelse for hvorfor. Den presise klikk-pennen gir et pop av nydelig fuktet perlemor eller gyllent skimmer som får huden til å se ut som om gløden kommer innenfra.
Den flytende kremformelen forandrer måten lyset reflekteres fra ansiktet, og fremhever dine beste sider. For å legge, påfør en liten mengde produkt med applikatoren og blend med fingertuppene. For en full strobing effekt, påfør på neseryggen, amorbuen, i øyekroken og haken.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331