Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Camera Ready BB Creme SPF 35 Dark
Camera Ready BB Creme SPF 35 Dark
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Camera Ready BB Creme SPF 35 Dark

Smashbox

Få en feilfri hud med Smashbox BB Creme! Smashbox BB Creme som jevner ut huden for en perfekt finish. Solfaktor 35 beskytter mot UVA- og UVB-stråler.
236 kr295 kr
Dark

Omtaler

Eirin | 23-10-2017
Jeg fikk med en tester på denne, den sitter utrolig fint på huden. Den har lett-kan kanskje bygges til en medium dekkevne. Den eneste grunnen til at den ikke får 5/5 stjerner er fordi jeg fikk en color ID match med denne i fargen Fair, jeg er litt blekere enn en gjennomsnittlig person, så denne var naturligvis alt for mørk. Hadde brukt den til hverdags alene, eller under en annen foundation/pudder for ekstra dekkevne til hverdags - hadde fargen passet meg.
Kristiane Jenssen | 08-03-2017
En veldig god BB-cream som jevner ut huden og har en fin dekkevne. Føles lett og deilig på huden :)
Kalliope | 19-02-2017
De fleste BB-kremer gir et nokså sminket resultat. Denne er ganske lett, men likevel pleier jeg å tynne den ut med solkrem eller annen krem. Jeg liker at den har høy solfaktor og den har gode hudtoner i de lyse fargene. Jeg har brukt denne i ca 4 år nå og er godt fornøyd. Det har imidlertid vært utvikling i denne produktgruppen og denne naturlige damen kommer til å prøve noe annet neste gang. Erfaringen med BB-kremen gjør at Smashbox BB-water kan være et alternativ.

Mer Informasjon

Få en feilfri hud med Smashbox BB Creme! Smashbox BB Creme som jevner ut huden for en perfekt finish. Solfaktor 35 beskytter mot UVA- og UVB-stråler.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331