Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Cucumber Gel Masque 150 ml
Kampanje 20%

Cucumber Gel Masque 150 ml

Peter Thomas Roth

" Passer; - Alle hudtyper - Kombinert hud - Fet hud - Tørr hud - Sensitiv hud - Normal hud - Rødhet. Veldig mild, veldig lindrende gelmaske som ikke svir eller irriterer.
532 kr
665 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Cucumber Gel Masque
p88755177
v88755178
Peter Thomas Roth
NOK
532

Omtaler

Julianne | 28-08-2018
Masken holder absolutt det den lover. Hvis du har veldig sensitiv hud er dette en maske som hverken svir eller irriterer huden. Den fungerer veldig fint som en aftersun på varm eller solbrent hud og er veldig avkjølende og behagelig. Jeg anbefaler deg å legge den i kjøleskapet for en enda sterkere effekt. Den gjør absolutt ingen underverker, men den er aldeles beroligende og føles deilig å ha på huden. Anbefales hvis dette er det du er ute etter i en ansiktsmaske.

Mer Informasjon

" Passer;
- Alle hudtyper
- Kombinert hud
- Fet hud
- Tørr hud
- Sensitiv hud
- Normal hud
- Rødhet.
Veldig mild, veldig lindrende gelmaske som ikke svir eller irriterer. Anbefalt for daglig bruk som en fuktighetsgivende og beroliggende maske. Kan brukes i området under øyne for å redusere hevelse.
Kan brukes etter klinisk ansiktsbehandling, rensing av hudormer, mikrodermabrasjon, barbering, voksing, peeling og elektrolyse. Lindrer også solbrenthet. pH-nivå 6,0-7,0. Passer alle hudtyper, inkludert den mest følsomme huden.
En daglig hudpleieprosedyre kan intensiveres ved hjelp av en rekke problemløsende masker og eksfolierende peeling. Maskene fra Peter Thomas Roth er laget for å brukes en gang i uken, for å gi huden en konsentrert dose av hovedingredienser for problemløsning. Exfolierende peelinger kan brukes daglig, for å hjelpe huden å dra fordel av serum og fuktighetsgivere. "
Etter rengjøring med en egnet renselotion avhengig av hudtype, ta en generøs mengde maske og påfør i ansiktet og på halsen. La masken sitte i ansiktet i cirka ti minutter. Skyll nøye med kaldt vann. Vil du ha en kjølende behandling, kan du oppbevare produktet i kjøleskapet før bruk. Kan brukes i ansiktet og på halsen ved trening, eller kan brukes som nattmaske og påføres før du går og legger deg. Dusjes av på morgenen.
Kun til utvortes bruk.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331