Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

White Tea EdT 100 ml

White Tea EdT 100 ml

Elizabeth Arden

White Tea-duften er fremstilt for å reflektere rolig enkelhet med en frisk og sprudlende italiensk mandarin supplert av de sensuelle notene av Sea Breeze Accord.
415 kr

Omtaler

Marita | 19-12-2018
Super hverdagsduft, til en hos pris !
Nathalie | 18-07-2018
Utrolig god og langvarig lukt! Anbefales
Thea | 21-02-2018
Flott duft til flott pris! Frisk og lett parfyme som gir en beroligende følelse og passer perfekt til dagsbruk. Anbefales!

Mer Informasjon

White Tea-duften er fremstilt for å reflektere rolig enkelhet med en frisk og sprudlende italiensk mandarin supplert av de sensuelle notene av Sea Breeze Accord. Duftens herlige Zen-lignende hjerte av White Tea-ekstrakt, Turkish Rose Absolute og Mate Absolute Paraguay tar deg med til et sted fylt av luksus, samtidig som de beroligende notene av Madras Wood, Ambrette Seed Absolute og en trio av Tranquility Musks avslutter duften på en harmonisk måte. Pust inn. Pust ut. Til kvinnen som ønsker å hengi seg til øyeblikket.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331