Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Viva la Juicy Rosé EdP 50 ml
Viva la Juicy Rosé EdP 50 ml

Viva la Juicy Rosé EdP 50 ml

Juicy Couture

Inspirert av Viva-jentens livlige væremåte tilbyr Viva La Juicy Rosé en frisk vri på den klassiske duften.
595 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Viva la Juicy Rosé EdP
p88752305
v88752306
Juicy Couture
NOK
595

Omtaler

Lena | 27-02-2018
Dette er en god frisk duft som lukter rent. En av de bedre duftene til juicy couture. Anbefales virkelig er en av mine favoritt dufter
Mette Dalsklev | 16-02-2017
Dette er en av mine favoritt parfymer fra juicy couture. Den lukter blomster, chamagne og friskt uten å bli for søt. Og den sitter på huden lenge. Liker du lette parfymer uten for mye krydder er denne absolutt for deg.
Hege Iren Sivertsen | 02-03-2016
En lett og frisk parfyme som passer både ung/voksen,denne parfymen anbefaler jeg virkelig

Mer Informasjon

Inspirert av Viva-jentens livlige væremåte tilbyr Viva La Juicy Rosé en frisk vri på den klassiske duften. Som en vårlig skål til den alltid boblende Viva-jenten fremstår Viva La Juicy Rosé som en uimotståelig bukett av honninglignende rosa blomster, som springer ut i kombinasjon med frisk sitrus og blir kysset av gløden fra sensuell amber. Duften fanger Viva La Juicy Rosé-kvinnens boblende personlighet og pulserende liv.
BOBLENDE
Duften åpner med de friske fruktnotene av italiensk mandarin og William-pære, som flettes sammen med myke, duggfriske kronblader av sjasminplanten.
SJARMERENDE
I hjertet blomstrer Rose Centrifolia inn i en honninglignende blomsterprakt i kombinasjon med hvit peon og jasmine sambac, den ypperste buketten for et elegant hageselskap.
SOFISTIKERT
Aksentuert med dekadent ambrox, sensuell orris absolu og varm benzoin, etterlater duften Viva Rosé-jenten med en aura av skøyeraktig sofisikerthet.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331