Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
The Scent For Her Private Accord Edp 30 ml

The Scent For Her Private Accord Edp 30 ml

Hugo Boss

BOSS THE SCENT Private Accord For Her BOSS THE SCENT Private Accord For Her er skapt av parfymøren Louise Turner og åpner med en friskhet fra søt mandarin og fe...
660 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

BOSS THE SCENT Private Accord For Her
BOSS THE SCENT Private Accord For Her er skapt av parfymøren Louise Turner og åpner med en friskhet fra søt mandarin og fengslende omanthusblomst, som beriker den uimotståelig sjarmerende og mørke effekten av kakao absolute og sensuell ristet tonka. Denne Oriental Gourmand-duften er full av sensualitet og selvsikkerhet.
BOSS Parfums tar forførelse til ytterligere et nytt nivå. BOSS THE SCENT Private Accord For Him & Her er en afrodisisk twist av originalduftene basert på en forførerisk bunn av kakao absolute.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331