Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
The Scent For Her EdT 50 ml
The Scent For Her EdT 50 ml

The Scent For Her EdT 50 ml

Hugo Boss

Gjør deg klar til å oppleve den sjarmerende lettheten hos BOSS THE SCENT For Her Eau de Toilette: en ny forførerisk dameduft fra BOSS Parfums.
755 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ine | 31-05-2019
Denne ble midt på tre for min det. Ingen wow-faktor.
Lisa | 21-02-2019
Dette er en av mine største favoritter for tiden. Jeg bruker den som dagparfyme på jobben, og den er diskret. Samtidig lukter den forfriskende uten å knyttes til typiske sommerassosiasjoner, så jeg kan også bruke den i vinterhalvåret. Er på min tredje flaske.
Cecilie | 20-03-2018
En fantastisk herlig duft fra Hugo Boss! Jeg har savnet en duft som er frisk og lett, men samtidig feminin og forførende, nå har jeg endelig funnet en slik duft!

Mer Informasjon

Gjør deg klar til å oppleve den sjarmerende lettheten hos BOSS THE SCENT For Her Eau de Toilette: en ny forførerisk dameduft fra BOSS Parfums. Den er lett, men likevel kraftig, myk og samtidig sterk, og oppmuntrer BOSS-kvinnen til å vise en ny side av sin personlighet.
BOSS THE SCENT For Her EDT åpner med sprudlende friske toppnoter av rosépepper og grønn mandarin. Det karakteristiske blomstrete hjertet hos originalduften er fortsatt der, men nå med utsøkte noter av fresia og appelsinblomst. Den stimulerende duften av ristede kakaobønner i bunnen har en uimotståelig tiltrekningskraft. Elegant. Kvinnelig. Forførende. Den gir en vanedannende boost som fanger hennes oppmerksomhet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331