Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Dolce & Gabbana The One Essence EdP 65 ml

Vurderinger
Pris
1 220 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The One Essence EdP
p88439851
v88452912
Dolce & Gabbana
NOK
1220
The One Essence er den høyeste konsentrasjonen av den berømte duften The One.
De distinkte notene som kjennetegner The One Essence, tar vare på den karakteristiske orientalske og blomstrende stemningen til The One Eau de Parfum, men får virkelig skinne gjennom i denne nye duftopplevelsen med oppkvikkende og livlige innslag av bergamott og mandarinsitrus, kombinert med den følsomme sødmen fra litchi og fersken i toppnotene.
En vakker bukett av hvite blomster som fremhever notene av madonnalilje, utvikles i hjertenoten og gir duften dens tidløse signatur. Jasmin og liljekonvall setter prikken over i-en i den lokkende kvinneligheten til denne fyldige og mest konsentrerte versjonen av The One.
Den rene konsentrasjonen til The One Essence uttrykkes gjennom de fyldige ambraharpiksene og den myke sødmen av vanilje. De varige notene fremtrer vel definert og forsterker den tydelige signaturen til The One som en luksuriøs og langvarig duft.
Volum:
65 ml
EAN:
0737052979045, 3423473021131

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331