Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Stella EdP 50 ml

Stella EdP 50 ml

Stella McCartney

En duft basert på kontrasten mellom det friske og myke fra rosen og det mørke, sensuelle fra rav. Stella er en sofistikert duft med en tydelig femininitet.
650 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Stella EdP
p932862
v44908978
Stella McCartney
NOK
650

Omtaler

Ida | 11-03-2018
Den perfekte hverdagsparfymen!
AnnLouise | 04-03-2018
Favoritten hos samboeren min. Dyp, sensuell men ikke for tung. Lukter godt av rose med en frisk touch. Min go-to parfyme som ikke lukter som alle andre rose dufter. Tar du ett spray er du på dag bruk og tar du litt mer er du klar for en helaften.

Mer Informasjon

En duft basert på kontrasten mellom det friske og myke fra rosen og det mørke, sensuelle fra rav. Stella er en sofistikert duft med en tydelig femininitet. I sin første duft ville Stella McCartney samle alle sine favorittdufter. Hun tilsatte rose, som symbol på seg selv, og rav, en intensiv note som symboliserer hennes hjertevenn. Denne blomsterkomposisjonen dufter av ren og naturlig roseessens.
Toppnote: roseessens, peon og essens av mandarin og appelsin.
Hjertenote: Absolut-rose og treaktig rav.
Bunnote: treaktig rav."
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331