Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Omnia Améthyste EdT 40 ml
Omnia Améthyste EdT 40 ml

Omnia Améthyste EdT 40 ml

Bvlgari

Omnia Amethyste er en ung og sofistikert, fengslende, overraskende, sjarmerende, lys og feminin duft som minner om en moderne, fargerik Bvlgari-juvel.
655 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Omnia Améthyste EdT
p703128
v34813568
Bvlgari
NOK
655

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Omnia Amethyste er en ung og sofistikert, fengslende, overraskende, sjarmerende, lys og feminin duft som minner om en moderne, fargerik Bvlgari-juvel. Designen er inspirert av ametyst – juvelen med den fortryllende auraen. Gjennom alle tider har ametyst vært favorittjuvelen til unge, adelige kvinner – et symbol på intuisjon, balanse og stil. Omnia Amethyste byr på noter av grønne blader og rosa grapefrukt. Iris og bulgarske rosenknopper avrundes på en seng av heliotrop, gaiactre og soltørket tre. Duftfamilie: Moderne og sofistikerte blomster.
Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxycitronellal, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Linalool, Benzyl Benzoate, Eugenol, Farnesol, Dipropylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Isoeugenol, Benzyl Alcohol, Citral, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Cinnamal, Caramel.
Volum:40 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331