Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Métallique EdP 100 ml
Métallique EdP 100 ml

Métallique EdP 100 ml

Tom Ford

VILJESTERK. VILJESTERK. VANEDANNENDE.
1 620 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Métallique EdP
p94002096
v94002097
Tom Ford
NOK
1620

Omtaler

Caroline | 31-10-2019
Så utrolig god! Blir bare bedre og bedre jo lenger den for sitte på! Anbefales.
Lily | 17-10-2019
Umulig å bruke! Lukter som en gammel brukt madras (beklager). Leste beskrivelse og kjøpt på nette, tenkte den skal lukte kald lett stål. Må prøves på huden før man kjøper!

Mer Informasjon

VILJESTERK. VILJESTERK. VANEDANNENDE.
TOM FORD MÉTALLIQUE er smidd med elegant glans og hypnotiserer sine beundrere med en pulserende flash av moderne, besluttsom femininitet – viljesterk, strålende og i full blomst. En høyglans rustning av avhengighetsskapende aldehyder som brer ut sin kjerne av sensuelle hvite blomster, som en metalliskVenus i blomst.
Som en tykk brodert kjole åpner den metalliske hylsen med florlette aldehyder åpner duften med en duft som er en kollisjon mellom en sprø vert de bergamott og rosa pepperkorn, som forsterker det uimotståelige førsteinntrykket.
Under det kjølige skallet blir Métalliques blomstrende hjerte forsterket av en sammensetning av delikate hvite blomster av auberpine og muguet, med den berusende saften av heliotrope.
En aura av ambrettsfrø utstråler varme med trepreget av Peru balsam. Den myke duften av vanilje og kremet sandeltre danner en vanedannende finish som ytterligere forsterker det metalliske preget til duftens åpning.
Flasken til Tom Ford Métallique reflekterer metallisk skjønnhet. Duften kommer i en glatt, sølvfarget flaske med en gulltonet metallisk etikett og matchende kork og kommer i 50 ml og 100 ml.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331