Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Brit Sheer EdT 30 ml
Brit Sheer EdT 30 ml

Brit Sheer EdT 30 ml

Burberry

En lett og sprudlende duft med friske og energifylte innslag av litchi og ferskenblomster.
470 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Brit Sheer EdT
p702954
v35811041
Burberry
NOK
470

Omtaler

Hege Lauvsland | 24-01-2015
Denne parfymen er en herlig duft som passer til enhver anledning, da helst om dagen, siden den er så lett og frisk. Elsker å bruke denne etter en dusj eller om morgenen for å lukte friskt og godt. Er ikke en støtende og sterk duft, noe som gjør at den kanskje ikke varer svært lenge på huden, men hvis man er av den som liker å touche opp parfymen sin gjennom dagen går dette helt fint. Anbefaler på det sterkeste, spesielt til de som ikke er glad i sterke parfymelukter.

Mer Informasjon

En lett og sprudlende duft med friske og energifylte innslag av litchi og ferskenblomster. Toppnote: Litchi, yuzu, ananasblad, mandarin, druer Hjertenote: Rosa peon, ferskenblomst, nashi-pære Bunnote: Hvit musk, lyst tre
Alcohol Denat. (SD Alcohol 39-C), Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Butylphenyl Methylpropional, Hexyl CInnamal, Limonene, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol, Linalool, Citral, Benzyl Alcohol.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331