Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
GinZing Energy-boosting Treatment Lotion Mist
ONLY AT KICKS

GinZing Energy-boosting Treatment Lotion Mist

Origins

En super oppfriskende treatment lotion mist, som umiddelbart gir huden et energy boost og fukt til trist og grå hud. Oppfrisker og fukter huden med en ultra-fin mist.
165 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kjetil | 29-10-2018
Pumpa på flaska har blitt ødelagt på samme måte tre ganger på rad nå, det er innmari irriterende å måtte overføre produktet på andre flasker hver bidige gang. I tillegg er det en del alkohol i misten, som tørker ut huden og svir i øynene når man pumper. Siste gang jeg kjøper denne.
Martha | 07-07-2018
Etterlot huden veldig klissete i tillegg ble pumpen ødelagt etter fem spray.
Silje | 16-05-2018
Bruker den hver morgen etter jeg har vasket ansiktet for å våkne, den lukter fantastisk men smaker ikke godt! Ikke slikk på leppene etter du har sprayet den i ansiktet. :P Varer lenge og er billig!

Mer Informasjon

En super oppfriskende treatment lotion mist, som umiddelbart gir huden et energy boost og fukt til trist og grå hud. Oppfrisker og fukter huden med en ultra-fin mist. Gir øyeblikkeligt huden en energi-boost og
gjenoppre er raskt hudens glød. Klinisk bevist med å gjøre hudens struktur gla ere på bare 2 uker. Hjelper til at huden ser mere strålende, myk og gla ut ved å optimalisere celle-energien.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331