Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Kampanje 20%

Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask 75 ml

Vurderinger
Pris
192 kr
240 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Clear Improvement Active Charcoal Mask
p90555458
v90555459
Origins
NOK
192
Kullmaske som trekker ut smuss og urenheter fra porene. Naturens eget rengjøringsteam som fjerner alle urenheter, slik at huden får best mulig utgangspunkt. Bambuskull virker som en magnet og renser porene i dybden, hvit kaolinleire absorberer miljøgifter og lecitin løser opp urenheter. Huden blir klar og strålende, og føles helt ren.
Produktspesifikasjoner:
Trekker ut smuss, talg og urenheter fra porene med bambuskull.
1. Åpne porene med varmt vann én gang i uken. 2. Påfør masken, og la den tørke. 3. Skyll grundig.
Har du spist litt mer usunt enn ellers? Fikk du ikke nok søvn i natt? Da trenger du en dyptvirkende detoks. Denne multivirkende kombinasjonen både renser og fjerner giftstoffer. Clear Improvement™ Active Charcoal Mask påføres på nesen og kinnene for å rense porene. Påfør By All Greens™ Foaming Deep Cleansing Mask på pannen og haken for å rense huden skånsomt i dybden og fjerne toksiner.
Etter en god treningsøkt er det på tide at få huden i form. Denne multivirkende kombinasjonen både renser og lindrer huden. Påfør Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Mushroom Relief & Resilience Mask på pannen og kinnene for å dempe rødhet. Deretter påføres Clear Improvement™ Active Charcoal Mask på nesen og haken for å fjerne siste rest av smuss som du ikke allerede har svettet ut.
Volum:
75 ml
Vekt:
100 g
Hudtype:
Normal, Kombinert, Fet
EAN:
0717334242258
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Naturlig hudpleie fra Origins for din hud

Beauty Test: Naturlig hudpleie fra Origins for din hud

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331