Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Origins Original Skin™ Retexturing Mask With Rose Clay 75 ml

Vurderinger
Pris
230 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Original Skin™ Retexturing Mask With Rose Clay
p90555477
v90555478
Origins
NOK
230
En 2-i-1 maske med kremet leire som renser i dybden, eksfolierer huden skånsomt og jevner ut hudens struktur. Porene viskes ut, og huden blir klar igjen. Huden får øyeblikkelig vakker glød.
En 2-i-1 maske med kremet leire som renser i dybden, eksfolierer huden skånsomt og jevner ut hudens struktur. Porene viskes ut, og huden blir klar igjen. Huden får øyeblikkelig vakker glød.
Masken absorberer og fjerner urenheter og overflødig olje fra porene med rosa leire. Fjerner skånsomt døde hudceller og gjør huden strålende med jojobakorn. Gjenoppretter hudens glød med kanadisk mjølke og beroliger huden med persisk silketre.
Hovedingredienser:
•Mjølke er kjent for å tåle ekstreme omgivelser, og er den første planten som blomstrer etter skogbrann. Mjølke tilfører glød til sliten og gusten hud.
•Rosa leire er skånsom mot huden og hjelper til å rense og jevne ut porene. Leire er blitt brukt i tusenvis av år som en kraftfull avgiftende ingrediens – helt tilbake til Kleopatras og Nefertitis tid.
•Persisk silketre har stresslindrende egenskaper og kalles Lykketreet.
•Jojoba glatter forsiktig ut hudens struktur.
Produktspesifikasjoner:
Virker oppfriskende på sansene med en eterisk oljeblanding av grapefrukt, lavendel, geranium, rose, amyris, kamille og salvie.
Masseres på ren og tørr hud. La masken virke i 10 minutter eller til den er tørr. Fukt fingertuppene, og masser produktet skånsomt inn i huden for å løsne masken og gjøre det enklere å fjerne produktet. Skylles av med lunkent vann. Brukes 2–3 ganger i uken eller etter behov.
Det er en viktig anledning og du vil ta deg godt ut. Denne multivirkende kombinasjonen tilfører fuktighetspleie og gir huden strålende glød. Få jevnere porer og ny glød med Original Skin™ Retexturizing Mask på nese og kinn. Husk at du må fukte huden! Påfør Drink Up™ 10 Minute Hydrating Mask på pannen og haken, slik at huden raskt tilføres ekstra fuktighetspleie.
Volum:
75 ml
Vekt:
105800 g
Hudtype:
Fet, Kombinert
EAN:
0717334242272
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Naturlig hudpleie fra Origins for din hud

Beauty Test: Naturlig hudpleie fra Origins for din hud

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

Basert på 20 omtaler
Les mer
E
Edil Noor Jama
11-04-2020
Like (0)
S
Solveig
30-09-2019
Like (0)
i
ingrid
20-09-2019
Like (0)

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331