Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
GinZing Refreshing Eye Cream 15 ml
ONLY AT KICKS

GinZing Refreshing Eye Cream 15 ml

Origins

86% opplevde et lysere utseende. 80% opplevde en reduksjon i hevelser. Sen natt? Lang flyreise? Eller ser du bare trett ut hele tiden? Forbered deg på å bli ett av de mest freshe mennesker!
285 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Silje | 29-01-2019
Jeg elsker origins og jeg kunne elsket denne også. Den gjør jo det den lover, reduserer hevelser og mindre synlig ringer. Men dessverre så tåler ikke øynene mine denne. Går konstant med trykk og smerter i øyehulen og noen dager rød sprengte øyne. Vet ikke grunnen men jeg måtte slutte å bruke den og jeg er så lei meg for det, for den gjør jo det den skal.
Ronja | 09-10-2018
Elsker resultatet av denne. Glød, mindre synlige mørke ringer og linjer. Funker helt topp å bruke under sminke om dagen.
Hanne | 30-09-2018
En av de bedre øyekremene jeg har prøvd! Elsker denne om morgenen, for den gjør slik at jeg øyeblikkelig ser mer våken ut.

Mer Informasjon

86% opplevde et lysere utseende. 80% opplevde en reduksjon i hevelser. Sen natt? Lang flyreise? Eller ser du bare trett ut hele tiden? Forbered deg på å bli ett av de mest freshe mennesker! Naturen har klinisk bevist, at den kan redusere mørke ringer. Poser under øjnene forsvinner stort set. Origins proprietære kompleks av koffein fra kaffebønner, Panax Ginseng, magnoliaekstrakt og naturlige optiske blekemidler får hurtig huden til å se friskere ut, og gjenopprette utstråling av trette øyne. ANVENDELSE: Påfør forsiktig rundt øyeområdet med fingerspissen om morgenen eller etter behov.
Volum:15 ml
Hudtype:Normal
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331